Lime Party beszámoló

2009.09.01. 10:00 | kawasaki.hu

Szerintem nyugodtan leírhatom, hogy jól sikerült az idei Lime Party. Jól sikerült, mert rengetegen eljöttetek.

Közel 500-an regisztráltak be és a három pályamotoros csoportba is összesen több mint 300 motor regisztrált, ami már akkora tömeg volt, hogy időnként kis fennakadások is voltak. Minden csoportban többen voltak, mint ahányan egyszerre felmehetnek a pályára. Így a lemaradóknak várakozniuk kellett, de igyekeztünk mindent megtenni, hogy mindenkinek jusson idő a pályázásra. Sajnos néhány baleset még tovább nehezítette a helyzetet, de komolyabb fennakadás nélkül bonyolítottuk le a 4 óra motorozást. Ennyi Kawasaki motor egyszerre egy helyen még nem volt Magyarországon.

A depók előtti téren is állandó volt a nyüzsgés, pörgés. Meg lehetett nézni a 25 éves évfordulóra készített egyedi design motorunkat.

A 25 év legpatinásabb Ninja modelljeit pedig maguk a Kawasaki tulajdonosok mutatták be, elhozva féltve őrzött büszkeségeiket. Az Xboxnál folyamatosan játszottak, csak úgy repkedtek a pályacsúcsok, a csocsó asztalnál pedig a gólok. Az olajos hordókba kitett 1000 db Lime Party-s ásványvíz pedig igen jól jött a nagy melegben. Az arcfestőnek is volt munkája bőven, ami azt jelenti, hogy sokan a családjukat, gyereküket is elhozták a rendezvényre, aminek nagyon örülünk.

Már a szervezéskor fontos szempont volt számunkra, hogy a rendezvény családi rendezvénnyé váljon, úgy tűnik jó úton haladunk. Másik csapás irány, hogy a Lime Party minden Kawás számára élvezetes legyen ne csak a pályamotorozás rajongói számára.

Ezért vezettük be az utas motoroztatást, ahol a barátnők, haverok ismerkedhettek a hátsó ülésről a pályával és a cruiser csoportot is. Elfogadta meghívásunkat a Vulcan Riders motoros klub, akik 16 Vulcannal jöttek el.

Ők is csatlakoztak a Nagy Kawasakis Guruláshoz, amikor is minden motort egyszerre engedtünk fel a pályára. Reméltük, hogy lesz annyi Kawa, hogy körbe érnek a pályán. Volt annyi és simán meg lehetett volna csinálni, de többen - előzetes tájékoztatásaink ellenére nem tartották be a max sebességet, az előzési tilalmat, így a pálya egy kicsit felborult és az egyenletes eloszlás helyett kisebb-nagyobb csoportok alakultak ki. Azért még így is jól mutatott a majd 150 motor. Ekkor jártak fölöttünk a motoros sárkányrepülősök is, akik fel is vették a gurulást. A neten ráakadtam a videójukra.

Este pedig a kaja után jött a két nemnormális dumaszínházos arc. Hát komolyan mondom csak addig izgultam, hogy milyen is lesz a műsoruk, amíg élőben meg nem láttam őket. Mikor KAP (Kovács András Péter) megérkezett felhívott, hogy itt van, hova menjen és az a pár mondat már olyan volt, mint amit a tévében látunk. Szóval megjöttek, rövid eligazítás ("Sziasztok, 20.30-kor kezdés; OK") és már el is tűntek a hölgyek irányába, aztán egy kis ismerkedés a MotoGP világával az Xboxon, majd indult a duma és a röhögés.

A rendezvényről készült fotókat innen tudjátok letölteni.

Kösz, hogy eljöttetek!

 

Ha el akarod mondani, hogy hogyan érezted magad a rendezvényen kommentezz vagy írd meg a blog@kawasaki.hu e-mail címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://kawa.blog.hu/api/trackback/id/tr931365944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KX 2012!

Kawasaki a Facebookon

Kawasaki a Twitteren

Friss topikok

Címkék

2011 (33) élmény (22) energy (2) er 6n design verseny (17) esti motorozás (4) expo és börze (6) facebook (20) felmérés (2) film (14) girl (2) hírek (1) interjú (1) játék (26) kawa (16) kawasaki (89) khi (3) kimi (1) kx (9) lime party (5) modellek (18) monster (2) múzeum (5) mx (9) nasa (1) nextninja (6) ninja (21) räikkönen (1) ruházat (1) social media (27) superbike (8) szupersport (4) teszt (1) tom sykes (2) tudtad? (14) újdonság (2) vermuelen (1) versenysport (19) villopoto (2) wsbk (17) z (5) z1000sx (1) z750 (1) z750r (1) zx 10r (10) zx 6r (3) zx kupa (9) zzr (4) Címkefelhő
süti beállítások módosítása