A Kawasaki Erejének Forrása

2009.08.02. 10:30 | kawasaki.hu

Sokan tudják – de nem elegen – hogy a Kawasaki Heavy Industries (KHI) nagyon sokféle terméket gyárt, amik milliók életét befolyásolja.

A vállalatnak csak egy részét képezi a motorkerékpár gyártás, mégis a Kawasaki név hallatán mindenkinek a motorkerékpár jut az eszébe.Éppen ezért a motorkerékpárjainknak – amely leginkább felismerhető termékünk és ezáltal a világnak bemutatott „ARCUNK” - a legjobb minőséget kell nyújtaniuk. Hogyan érjük ezt el?

Iparágtól függetlenül, a nagyon szigorú minőség-ellenőrzési normáink teszik lehetővé, hogy elérjük a nagy teljesítményt és pontosan kezeljük ezt az erőt. Ezért lehetséges, hogy 20.000 lóerőt meghaladó tartályhajók teszik híressé a megbízhatóságunkat. És ezért tudunk olyan Shinkansen vonatot építeni, ami könnyedén tartja a 300 km/órás utazó sebességet és közlekedik már hosszú ideje biztonságosan.

A környezetvédelem is egy olyan terület, amit a Kawasaki nagyon komolyan vesz. Folyamatosan csökkentjük az üzemanyag-fogyasztást, tisztább égésű motorokat tervezünk, amit a mai globális éghajlatváltozás megkövetel - úgy véljük, mindezt magas színvonalú ellenőrzési normák betartásával tudjuk megtenni.

Ez alól természetesen a Kawasaki motorkerékpárok sem kivételek. Termékeink 1) megbízhatóak, 2) biztonságosak és 3) a tiszta környezetvédelmi szabályozást követik. De úgy gondoljuk, a motorkerékpárok birtoklásához kell egy 4. kritérium is - a motorozás izgalma. Számunkra egy Kawasaki motorkerékpár izgalom nélkül nem képvisel értéket.

Termékeink létrehozásakor az egyik legfontosabb kihívás, hogy teljesítsék mind a négy kritériumot – ezt a kihívást a Kawasaki Heavy Industries által biztosított minőségi összeszerelés és a legújabb technológiák segítségével teljesítjük.

A Kawasaki gyár több mint 100 éves történetét áthatja a Teljesítmény és a Kontrolálhatóság, illetve a szigorú Minőség-ellenőrzési szabványok, és ezek együttesen alkotják a Kawasaki erősségét.

Ha megismered a motorkerékpárokat gyártó vállalatot, jobban megérted a Kawasaki motorok filozófiáját is.

Érdekesnek találtad? - Oszd meg barátaiddal.
Kérdésed, észrevételed, véleményed van a blogról vagy a Kawasakiról? Kommentezz vagy írd meg: blog@kawasaki.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kawa.blog.hu/api/trackback/id/tr51279196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KX 2012!

Kawasaki a Facebookon

Kawasaki a Twitteren

Friss topikok

Címkék

2011 (33) élmény (22) energy (2) er 6n design verseny (17) esti motorozás (4) expo és börze (6) facebook (20) felmérés (2) film (14) girl (2) hírek (1) interjú (1) játék (26) kawa (16) kawasaki (89) khi (3) kimi (1) kx (9) lime party (5) modellek (18) monster (2) múzeum (5) mx (9) nasa (1) nextninja (6) ninja (21) räikkönen (1) ruházat (1) social media (27) superbike (8) szupersport (4) teszt (1) tom sykes (2) tudtad? (14) újdonság (2) vermuelen (1) versenysport (19) villopoto (2) wsbk (17) z (5) z1000sx (1) z750 (1) z750r (1) zx 10r (10) zx 6r (3) zx kupa (9) zzr (4) Címkefelhő
süti beállítások módosítása