'Legszebb Kawasaki motoros élményem!' - Játék

2011.02.11. 15:04 | kawasaki.hu

Egy újabb játékot hirdetünk a Kawasaki rajongók részére, amiben arra kérünk Benneteket, hogy osszátok meg velünk a Kawasakihoz kapcsolódó legszebb motoros élményeteket.

Biztosan Mindenkinek rengeteg emlékezetes szép pillanata, élménye van, ami a Kawasakijához kapcsolódik. Válassz ki közülük egyet. Küldhetsz egy túra beszámolót, amin motorosként vagy utasként vettetek rész egy Kawasakival, vagy egy emlékezetes verseny pillanatodat, de várjuk Kawás rendezvényen szerzett élményeiteket is vagy akár a Kawáddal történt első találkozásod leírását vagy bármit, amire szívesen emlékszel és megosztod velünk.

Ha megosztod velünk az élményed, köszönet képen egy kedvezményre jogosító szerviz kártyát adunk Neked, ami biztos jól jön most a tavaszi szezonra felkészüléskor.


A JÁTÉK ISMERTETÉSE ÉS SZABÁLYAI
Hogyan játszhatsz?

  • Írd meg és küld el a beszámolódat a blog@kawasaki.hu e-mail címre 2011. február 28-ig. Írd meg a neved, ha akarod a becenevedet is, és a motorod típusát.
  • Küldj legalább 1 képet, de maximum 10 képet, ami az írásodhoz kapcsolódik. A képek minimum 600x400 pixelesek legyenek, vagy annál nagyobbak.


A beérkezett írásodat a neved (vagy beceneved) megjelölésével itt a kawa.blog.hu oldalon jelentetjük meg teljes egészében, valamint részleteibent a www.kawasaki.hu weboldalunkon és a közösségi oldalainkon.

Mindenkit, aki részt vesz a játékunkban megjutalmazunk, de lesz egy győztes is, még pedig az, akinek a beszámolója a legtöbb embernek Tetszik. Ugyanis az írásaitokra 2011. március 7-én éjfélig szavazni lehet még hozzá két féle képen:

  1. A kawa.blog.hu oldalon az egyes beszámolók alján található Tetszik gombra kattintással.
  2. A Kawasaki Magyarország Facebook oldalán is közzé tesszük a cikk hivatkozását és erre a hivatkozásra is lehet szavazni a Tetszik gombbal.

A végső eredményt az erre a két helyre leadott Tetszik -ek száma adja. A győztes pedig a legtöbb Tetszik-et begyűjtő írás szerzője lesz. Egy ember mindkét helyen szavazhat.


Nyeremények

  • Mindenki, aki meg írja nekünk az élményét kap egy szerviz kártyát, ami a motorjának szervizelésekor felhasznált gyári Kawasaki alkatrészek árából, egyszeri alkalommal, 25%-os kedvezményre jogosítja a hivatalos Kawasaki Márkaszervizekben. A kedvezményt 2011. április 30-ig lehet igénybe venni.
  • Aki a legtöbb Tetszik -et kapja az lesz a győztes, az Ő nyereménye:
    - Egyszeri 35%-os kedvezmény Kawasaki motorja szervizelésének költségéből, amit 2011. április 30-ig tud igénybe venni a budapesti Kawasaki M3 márkaszervizében.
    - Ingyenes fékpadi teljesítménymérés FUCHS motordiagnosztikai berendezéssel a budapesti Kawasaki M3 márkaszervizében.
    - 1 db Master Lock biztonsági lánc.
    - 1 db Castrol láncspray és 1 db Castrol Bike Polish motorápoló spray
    - 1 db 2Gb-os Kawasaki Pendrive.

     

Fontos tudnod

  • Az írásod beküldésével hozzájárulsz, hogy az írásodat a neveddel vagy beceneveddel és a csatolt megfelelő minőségű képekkel megjelentessük, és arról hírt tegyünk közzé a weboldalunkon és közösségi oldalainkon.
  • Az írásod beküldése után egy válasz e-mailben küldjük el a kedvezményre jogosító szerviz kártyát, amit kinyomtatva vagy az azon feltüntetett adatokra (név, motor típus, kártya sorszáma) hivatkozva vehetsz igénybe egyszeri alkalommal, bármelyik hivatalos Kawasaki Márkaszervizben.
  • Egy játékos több írással is részt vehet a játékban.
  • Amennyiben utasként vagy részt vevőként írtad meg az élményedet, mert nincs motorod, és így nem tudod a szerviz kártyát felhasználni, írd meg, hogy kinek a nevére és Kawasaki motorjára állítsuk ki a szerviz kártyát.
  • A játékban való részvételért kapott kedvezményre jogosító szerviz kártyát és a fődíj kedvezményét csak Kawasaki motorok szervizelésekor lehet igénybe venni a hivatalos Kawasaki Márkaszervizekben.
  • A játékban való részvételért kapott kedvezményre jogosító szerviz kártya és a fődíj nem átruházható és nem összevonható más kedvezménnyel vagy akcióval.
  • 2011. február 28-ig küldhettek be élménybeszámolókat.
  • 2011. március 7. éjfélig szavazhattok a megjelentetett írásokra.
  • 2011. március 8-án délben hirdetjük ki a játékban legtöbb szavazatot kapott írást és szerzőjét.
  • 2011. április 30-ig használhatóak fel a kedvezményes szerviz kártyák és a fődíj kedvezményei.
  • A játék győztesét e-mailben fogjuk megkeresni és egyeztetünk vele a fődíj átadásáról.
  • Az írásod beküldésével elismered, hogy megismerted a Játékot és elfogadtad annak szabályait.

 

Csatlakozz Facebook Csoportunkhoz - Facebook - Kawasaki Magyarország oldala

Várjuk élménybeszámolóitokat!
Let the good times roll.

A bejegyzés trackback címe:

https://kawa.blog.hu/api/trackback/id/tr272654050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KX 2012!

Kawasaki a Facebookon

Kawasaki a Twitteren

Friss topikok

Címkék

2011 (33) élmény (22) energy (2) er 6n design verseny (17) esti motorozás (4) expo és börze (6) facebook (20) felmérés (2) film (14) girl (2) hírek (1) interjú (1) játék (26) kawa (16) kawasaki (89) khi (3) kimi (1) kx (9) lime party (5) modellek (18) monster (2) múzeum (5) mx (9) nasa (1) nextninja (6) ninja (21) räikkönen (1) ruházat (1) social media (27) superbike (8) szupersport (4) teszt (1) tom sykes (2) tudtad? (14) újdonság (2) vermuelen (1) versenysport (19) villopoto (2) wsbk (17) z (5) z1000sx (1) z750 (1) z750r (1) zx 10r (10) zx 6r (3) zx kupa (9) zzr (4) Címkefelhő
süti beállítások módosítása